Den Haag Sport TV is een wekelijks tv-programma. Den Haag Sport TV besteedt aandacht aan de Haagse (top-)sport in al haar kleurrijke facetten. Den Haag heeft een grote traditie van topsporters en topclubs. Richard Krajicek, Raymond van Barneveld en Michael Boogerd. Of Marcella Mesker, Bart Veldkamp en Aad Mansveld. Maar ook ADO, HDM, HRC, HGC, Hellas of Haag Atletiek.

femke

Den Haag heeft vele sportlegendes voortgebracht en zal dat altijd blijven doen. Uiteraard maakt ADO Den Haag onderdeel uit van onze programmering. De voetbalclub voetbalt in het Kyocera Stadion en Den Haag Sport TV verzorgt regelmatig reportages vanuit het stadion. Naast ADO Den Haag besteden we uiteraard aandacht aan alle andere sporten die in Den Haag op topniveau worden bedreven. Hockey, ijshockey, badminton of bijvoorbeeld handbal. Maar ook vechtsporten als judo en taekwondo ontbreken niet. We dragen de ADO vrouwen een warm hart toe. HDM, HGC en KZ vormen de voorhoede van een enorme hockeyenclave in de Haagse regio. Wij hebben de op één na grootste hockeydichtheid van Nederland.

hijs

Den Haag Sport TV heeft oog voor talentontwikkeling. Zeg nou eerlijk; er is niets mooier dan jonge talentvolle mensen in de bloei van hun leven aan het werk te zien. Keihard trainen om het eerste elftal te halen, de hoogste trede op het erepodium of de Olympische Spelen. Met onze reportage over de paralympische zwemploeg schoten we in de roos. Net als met de ADO Old Stars. Voetbal voor 60-plussers. Sport wordt op ieder niveau beoefend en dat verdient aandacht. Zoals de stoere meiden van Den Haag Lacrosse. Sport verbindt, sport is gezond en sport is leuk!

Natuurlijk besteedt Den Haag Sport TV uitgebreid aandacht aan de grote evenementen die in Den Haag plaatsvinden. We hadden in 2014 het WK Hockey. In 2015 meert de Volvo Ocean Race aan op Scheveningen voor een pitstop. De finale van het WK beachvolleybal vindt plaats op de Hofvijver.

gulia

Op onze website kunt u alle afleveringen terugkijken. En meer! Via Facebook posten we altijd extra videootjes, overgebleven materiaal wat te leuk is om niet uit te zenden. Klik en like ons op facebook, bekijk ons op kanaal 34 van RegioTV/InfoThuis en kom regelmatig terug naar onze website voor de laatste video’s vol reportages, wedstrijden en interviews!